Home service

Vi hämtar och lämnar din bil i hela Järfälla Kommun!


Komplett bilvårdsexpertis!

Utvändig handtvätt

Handtvätt, avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälg- och däckrengöring, torkning. Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor samt däckglans.

från 600 kr

Invändig tvätt

Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor samt däckglans. Dammsugning och rengöring av interiör och bagageutrymme samt invändig fönsterputsning.

från 600 kr

In -och Utvändig Handtvätt

Handtvätt, avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälg- och däckrengöring, torkning. Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor samt däckglans. Dammsugning och rengöring av interiör och bagageutrymme samt invändig fönsterputsning.

från 1000 kr

Exklusiv Hel-rekond

Handtvätt, avfettning, högtrycksspolning, schamponering, asfalt- och lerborttagning, vinylbehandling, tankförhållarerengörning, fälgbehandling, däckrengöring, torkning. Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor. Dammsugning och rengöring av interiör samt bagageutrymme, invändig fönsterputsning, däckglans, kemtvätt säten, kemtvätt golv samt 3 stegs polering och 2 stegs vaxning

från 3500 kr


Läderbehandling

Rengöring och insmörjning av skinn och läder. Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett, fläckar och ingrodd smuts. När skinnet sedan är torrt appliceras ett nytt skydd som återfuktar och impregnerar ytan. Klädseln har nu fått en ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar. Hur ofta skinn och läder bör behandlas beror förstås på hur mycket bilen används, men en gång om året rekommenderas!

från 1500 kr

Glasförsegling

En behandlad ruta blir vatten- och smutsavvisande och ger mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Då vattendropparna glider av glaset av fartvinden behöver inte heller vindrutetorkarna användas lika mycket. Insekter och is fastnar inte lika hårt som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens hållbarhet beror lite på hur mycket vindrutetorkarna används och håller normalt i ca 1000 mil.

från 500 kr

Boka din hämtning i god tid. Vi bekräftar din bokning via telefon.

Kontakta oss

CARWASH JÄRFÄLLA AB

Nettovägen 1, 175 41  Järfälla

08-58 57 57 57

Carwashjarfalla@gmail.com

@facebook