Bilvård i Järfälla

Bilvård i Järfälla

Välkommen till Carwash Järfälla, din expert på bilvård i Järfälla och områdena runt omkring. Vi är din pålitliga partner när det gäller att hålla din bil ren och fräsch, oavsett om det handlar om en vanlig tvätt eller en mer omfattande behandling.

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att ta hand om din bil, inklusive tvätt, polering, vaxning, rengöring av interiören och mycket mer. Vårt team av erfarna och kunniga tekniker använder endast de bästa produkterna och de senaste teknikerna för att säkerställa att din bil ser ut som ny efter varje besök.

Vi förstår vikten av att ha en ren bil, både för dess utseende och för att den ska fungera korrekt. Därför använder vi oss av skonsamma och miljövänliga rengöringsmetoder för att säkerställa att din bil inte bara ser bra ut, utan också att den skyddas från skador och slitage.

Oavsett om du har en liten personbil eller en stor SUV, så har vi rätt tjänster för att passa dina behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla tidsscheman för att göra det enkelt och bekvämt för dig att hålla din bil ren och fräsch.

Så om du letar efter pålitlig och professionell bilvård i Järfälla, tveka inte att kontakta oss på Carwash Järfälla idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick.

Kontakta oss

Har du en fråga? 
-Kontakta oss nedan 

CARWASH JÄRFÄLLA AB

Nettovägen 1, 175 41 Järfälla

08-58 57 57 57

Carwashjarfalla@gmail.com

@facebook