Vaxning av bilen 

Vaxning

Vi applicerar ett skyddande vaxlager som ger lacken en långvarig glans och skyddar den mot yttre påverkan.


från 1800 kr


Välkommen till Carwash Järfälla, din expert på utvändig bilvård i Järfälla och områdena runt omkring. Vi erbjuder en professionell och effektiv utvändig tvätt som lämnar din bil ren och fräsch på bara några minuter.

Vi använder oss av den senaste tekniken och högkvalitativa tvättmedel för att säkerställa att din bil rengörs effektivt utan att orsaka skador eller repor. Vi tar hand om alla ytor på din bil, inklusive kaross, däck, fälgar och rutor, för att säkerställa att din bil ser ut som ny.

Våra professionella tekniker har erfarenhet och kunskap för att säkerställa att varje bil behandlas individuellt. Vi använder oss av högtryckstvätt för att avlägsna smuts och annan förorening som kan fastna på bilen, inklusive insekter, fågelspillning, och annat som kan skada din bils lack.

Vi är måna om att skydda din bil från skador och slitage, och använder oss av skonsamma och miljövänliga rengöringsmetoder. Vi är också stolta över att använda oss av de senaste teknikerna och utrustningen för att ge dig den bästa möjliga utvändiga tvätten.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb service för att göra det enkelt och bekvämt för dig att hålla din bil ren och fräsch. Så om du letar efter en pålitlig och professionell utvändig bilvårdstjänst i Järfälla, tveka inte att kontakta oss på Carwash Järfälla idag.

Boka din utvändiga tvätt hos oss och se skillnaden själv!

Tänk på:

-  Utvändig handtvätt av bilen innebär att du undviker tvätt repor som man annars får av en maskintvätt.

-  Utvändig handtvätt av bilen gör det lättare att komma åt mindre utrymmen, vilket leder till en mycket renare bil.

- Utvändig handtvätt av bilen anpassas alltid efter vad just din bil behöver. Har du en fråga? 

Kontakta oss nedan