In och utvändig tvätt i Järfälla Kommun 

In- och utvändig handtvätt


Handtvätt, avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälg- och däckrengöring, torkning. Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor samt däckglans.

från 450kr


In och utvändig tvätt i Järfälla

Välkommen till Carwash Järfälla, din expert på in- och utvändig bilvård i Järfälla och områdena runt omkring. Vi erbjuder en komplett uppsättning av tvätt- och rengöringstjänster för din bil, oavsett om du behöver en snabb tvätt eller en mer omfattande rengöring.

Vårt team av professionella tekniker använder endast de bästa produkterna och de senaste teknikerna för att säkerställa att din bil ser ut som ny efter varje besök hos oss. Vi erbjuder både in- och utvändig tvätt, inklusive rengöring av motorrummet, däck, fälgar, rutor, och mycket mer.

För in- och utvändig tvätt använder vi skonsamma och miljövänliga rengöringsmetoder för att skydda din bil från skador och slitage. Vi använder också högtryckstvätt för att effektivt avlägsna smuts och annan smuts som kan fastna på bilen.

Våra tekniker är kunniga och erfarna, och arbetar noggrant för att se till att varje del av din bil rengörs på ett effektivt sätt. Vi kan också erbjuda olika tilläggstjänster, inklusive vaxning och polering, för att ge din bil den extra glansen och skydd den förtjänar.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla tidsscheman för att göra det enkelt och bekvämt för dig att hålla din bil ren och fräsch. Så oavsett om du vill ha en enkel tvätt eller en mer omfattande rengöring, är Carwash Järfälla den perfekta destinationen för dig.

Kontakta oss idag för att boka in din in- och utvändiga bilvårdstjänst hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick.

Har du en fråga? 

- kontakta oss nedan