Invändig tvätt i Järfälla


Invändig tvätt


Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor samt däckglans. Dammsugning och rengöring av interiör och bagageutrymme samt invändig fönsterputsning.


från 350 kr


 Invändig tvätt i Järfälla

Välkommen till Carwash Järfälla, din expert på invändig bilvård i Järfälla och områdena runt omkring. Vi erbjuder en professionell och omfattande invändig bilvårdstjänst som gör din bil ren och fräsch från insidan och ut.

Vi använder oss av de senaste teknikerna och högkvalitativa rengöringsmedel för att säkerställa att din bil blir rengjord på djupet. Vi tar hand om alla ytor och interiördetaljer på din bil, inklusive säten, golv, instrumentbräda, tak, dörrar och fönster. Vi gör allt för att se till att din bil ser ut som ny igen.

Vårt team av professionella tekniker är erfarna och kunniga inom bilvård. Vi använder oss av skonsamma och miljövänliga rengöringsmetoder för att skydda din bil från skador och slitage. Vi tar hand om varje del av din bil på ett noggrant sätt för att säkerställa att all smuts och annan förorening tas bort.

Vi erbjuder också olika tilläggstjänster, inklusive djuprengöring av stoppning, luktborttagning och rengöring av bilens AC-system. Vi har allt du behöver för att göra din bilrenovering fullständig.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla tidsscheman för att göra det enkelt och bekvämt för dig att hålla din bilrenovering på topp. Så om du letar efter en pålitlig och professionell invändig bilvårdstjänst i Järfälla, tveka inte att kontakta oss på Carwash Järfälla idag.

Boka din invändiga bilvårdstjänst hos oss och upplev skillnaden själv!


Invändig tvätt

Med hjälp av dammsugare rengör vi bilens insida grundligt för att avlägsna damm och smuts från säten, golv och övriga ytor. Vi avslutar med att torka av paneler, handtag och andra ytor samt rengör rutor invändigt och utvändigt. Vid behov kan vi använda ångtvätt för att ta bort fläckar från klädseln och andra ytor, och lämna bilen fräsch och fri från bakterier.Har du en fråga? 

Kontakta oss nedan