Däckhotell i Järfälla

Däckhotell

från 1000 kr

Däckhotell i Järfälla

Välkommen till Carwash Järfälla - din pålitliga partner för däckhotell i Järfälla och dess omgivningar. Vi erbjuder högkvalitativ däckförvaring för att skydda dina däck under årets alla säsonger.

Att förvara dina däck på rätt sätt är avgörande för att förlänga deras livslängd och bibehålla prestandan. Vårt däckhotell erbjuder en säker och temperaturkontrollerad miljö för att skydda dina däck mot väderförhållanden, fukt och andra skador som kan uppstå under förvaring.

Våra erfarna tekniker tar hand om dina däck från början till slut. Vi kontrollerar deras tillstånd noggrant, rengör dem och balanserar dem innan de förvaras. Vid uttagning av däcken utförs en grundlig kontroll för att säkerställa att de är i perfekt skick.

Vi förstår vikten av en smidig och bekväm däckservice. Därför erbjuder vi också däckmontage, balansering och lagningstjänster på plats för att spara tid och minimera stressen för våra kunder.

På Carwash Järfälla är vi engagerade i att tillhandahålla den bästa däckservice i Järfälla och dess omgivningar. Kontakta oss idag för att boka din plats på vårt däckhotell och låt oss hjälpa dig att hålla dina däck i toppskick.

Kontakta oss

CARWASH JÄRFÄLLA

Nettovägen 1, 175 41 Järfälla

08-58 57 57 57

Carwashjarfalla@gmail.com