Däckservice i Järfälla

Däckskifte


från 400kr

Balansering


från 400 kr

Montering


från 600 kr

Däckhotell

från 1000 kr

Däckservice i Järfälla

Välkommen till Carwash Järfälla, din expert på däckservice och däckvård i Järfälla och områdena runt omkring.        Vi erbjuder en omfattande däckservice för att se till att dina däck är i toppskick och att du alltid kör säkert på vägen.

Vi erbjuder däckmontering, balansering, rotation och byte. Våra professionella tekniker har erfarenhet och kunskap för att säkerställa att varje däck behandlas individuellt och med omsorg. Vi använder oss av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att dina däck är i rätt balans och att de har rätt lufttryck.

Vi erbjuder också däckreparationstjänster för att laga punkteringar och andra mindre skador på dina däck. Vi använder oss av högkvalitativa reparationsmetoder och verktyg för att säkerställa att dina däck kan repareras på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder också däckvårdstjänster för att se till att dina däck är rena och i god form. Vi använder oss av högkvalitativa däckrengöringsmedel för att ta bort smuts, fett och annan förorening från dina däck. Vi tar också hand om dina däck genom att applicera skyddande medel som hjälper till att förlänga livslängden på dina däck.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb service för att göra det enkelt och bekvämt för dig att ta hand om dina däck. Så om du letar efter en pålitlig och professionell däckservice i Järfälla, tveka inte att kontakta oss på Carwash Järfälla idag.

Boka din däckservice hos oss och kör säkert och bekvämt på vägen!

Kontakta oss

CARWASH JÄRFÄLLA

Nettovägen 1, 175 41 Järfälla

08-58 57 57 57

Carwashjarfalla@gmail.com