Polering

Polering

Genom varsam polering avlägsnar vi oxiderade ytskikt på lacken, återställer dess glans och ger lacken en ny lyster.


från 3000 kr


Bilpolering Stockholm

Bilpolering Stockholm | Vi polerar din bil så att den blir som ny

Få din bil att skina igen med proffsig bilpolering i tre steg i Stockholm. Låt Carwash Järfälla återuppliva din bils glans och ge den bättre skydd.


Bilpolering Stockholm

Få din bil att lysa som ny! Vår verkstad erbjuder professionell och prisvärd bilpolering i tre steg i Stockholm som återger dig känslan av att köra en ny bil. Utrustade med toppmodern teknik står vi redo att ta emot dig och din bil. Vi skräddarsyr en lösning just för dig.

Välkommen att boka tid idag för en bilpolering som din bil förtjänar! Upplev en glänsande bil och en körupplevelse utöver det vanliga – vi ser fram emot att välkomna dig!


Erfarna specialister på bilpolering

En bilpolering genomförd av vår erfarna personal skyddar bilen lack mot skador som kan uppstå vid långvarig påverkan av exempelvis saltavlagringar, UV-strålar från solen, smuts, damm och vatten.

När vi polerar din bil arbetar vi omsorgsfullt för att avlägsna det yttersta oxiderade lagret och återställa lackens färg samtidigt som vi tillför ett effektivt skydd. Genom regelbunden lackpolering kan du markant förlänga livslängden på lacken.

Boka en tid direkt för bilpolering i Stockholm för att se vad våra skickliga polerare kan åstadkomma med bilens slitna lack!

Starkt skydd mot slitage och smuts

För dem som önskar en lättare bilvård rekommenderar vi vår behandling med permanent keramisk lackförsegling som ger en extremt hög glans och motståndskraft mot slitage och smuts.

Det är av yttersta vikt att arbeta metodiskt och lugnt när man polerar en bil. Det minsta misstaget kan resultera i skador, och för att uppnå en jämn yta krävs det att varje del behandlas med samma omsorg för att undvika ojämnheter efter poleringen.

Vi har många års erfarenhet inom området och besitter den kompetens som krävs för att noggrant bedöma hur varje enskild bil bör poleras för att uppnå det allra bästa resultatet.

Bilpolering – en del i en rekonditionering

Först och främst ingår avfettning av bilen. Därefter utförs en högtrycksspolning för att rengöra kaross och underrede. Schamponering ger bilen en grundlig rengöring.

Asfalt- och lerborttagning avlägsnar envisa fläckar och föroreningar från lacken. Vinyl- och fälgbehandling följer.

Däckrengöring och applicering av däckglans ger dina däck en fräsch och polerad look. Rengöring av dörrkamrar, paneler, dörrsidor och gummimattor följer. Efter rengöring av interiören, följer invändig fönsterputsning för att säkerställa kristallklar sikt. Kemtvätt av säten och golv får bort eventuella fläckar och oönskade luktproblem.

Bilpolering i tre steg

Slutligen utför vi en 3-stegs bilpolering och 2-stegs vaxning, vilket ger bilen en strålande finish och en extra skyddande beläggning.

En 3-stegspolering av en bil är en process som återställer och förbättrar lackens utseende. Först appliceras en grov poleringsförening för att ta bort repor och ojämnheter. Därefter används en finare poleringsförening för att få en jämnare yta. Slutligen appliceras en lackskyddsförsegling för att ge glans och skydd. Resultatet är en skinande yta och förbättrad livslängd för lacken.


Bilpolering Stockholm – frågor och svar

Varför ska man polera en bil?

Polering gör bilen mer motståndskraftig mot väder och vind, vilket skyddar lacken. Dessutom minskas mottagligheten för smuts, vilket håller bilen renare längre. Poleringen bibehåller också glansen i lacken och kan minimera repor.

Hur ofta ska man polera en bil?

Polera gärna bilen några gånger om året. En bra tid att göra detta är i samband med däckbyte.

Vad är skillnaden mellan bilpolermedel och -vax?

Bilpolermedel ger glans och gör lacken slät och fin, medan vaxet förseglar lacken och ger skydd mot slitage, smuts och damm.

Bilpolering – mer information

Polering är en avgörande process för att bibehålla din bils lack i gott skick. Påfrestningar som salt, slask, stenskott och fågelbajs kan få lacken att förlora sin glans över tid. Därför är det rekommenderat att polera bilen ungefär en gång om året för att återställa dess blankhet och förbättra dess utseende.


Polering innebär att man använder en polish för att ta bort det yttersta lagret av klarlack, vilket resulterar i en jämn och fin yta. En jämn yta reflekterar ljuset bättre och ger bilen ett mer välvårdat utseende. Efter poleringen är det viktigt att applicera ett skyddande vax för att bevara resultatet och skydda lacken.

Viktigt med ordentlig förberedelse

För att uppnå bästa resultat är det viktigt att förbereda bilen noggrant. Detta inkluderar att tvätta bilen ordentligt, gärna två gånger för att säkerställa att all smuts och partiklar avlägsnas. Avfettning kan vara till hjälp för att få bort envis smuts. Bilen måste vara helt torr innan polering påbörjas, och det rekommenderas att arbeta inomhus eller i skuggan för att undvika ojämnheter i resultatet.

Det finns två huvudsakliga metoder för polering: för hand eller med en poleringsmaskin. Att polera för hand är möjligt med all-in-one-produkter som kombinerar slipmedel och vax i samma flaska. Denna metod tar dock längre tid och resulterar vanligtvis inte i lika bra resultat som maskinell polering.

Vi rekommenderar en dubbelverkande maskin

Polermaskiner är tillgängliga för alla nivåer av erfarenhet. Nybörjare rekommenderas att använda en dubbelverkande maskin för att minska risken för friktion och värmeutveckling, vilket kan orsaka ojämnheter. Det är viktigt att välja rätt typ av dyna för den polish eller rubbing som används för att uppnå bästa resultat.

Efter poleringen är det viktigt att se till att bilen är ren innan man applicerar ett skyddande vax. De flesta polisher saknar skyddande funktioner och behöver därför ett vax för att stärka upp lacken igen.

Det är dock viktigt att inte överpolera bilen, eftersom varje polering tar bort en tunn del av lacken.

Välkommen att kontakta oss för bilpolering i Stockholm – vi kan ge din bil ny glans och tålighet.
Har du en fråga? 

Kontakta oss nedan