Rengöring av bilklädsel

Rengöring av bilklädsel

Vi använder modern ångteknik för att lösa upp fläckar och missfärgningar från bilklädseln utan att behöva använda starka kemikalier.


från 1700 kr


Vill du hålla din bilinteriör i toppskick? Upptäck fördelarna med kemtvätt av bilens klädsel och säten hos Carwash Järfälla!

  1. Djupgående rengöring: Med vår professionella kemtvätt kan vi effektivt ta bort envis smuts och fläckar från din bilklädsel. Vi använder specialiserade kemikalier och tekniker för att penetrera djupt in i fibrerna och lämna din klädsel skinande ren.

  2. Bakterieavlägsnande: Din bil kan vara en grogrund för bakterier och mikroorganismer. Genom kemtvätt eliminerar vi dessa farliga patogener och ger dig en hygienisk och fräsch miljö att köra i.

  3. Bevarande av kvalitet: Med regelbunden kemtvätt kan du förlänga livslängden på din bilklädsel och säten. Vi hjälper till att bevara deras färg och struktur samtidigt som vi skyddar mot skador orsakade av smuts och oljor.

  4. Förbättrar återförsäljningsvärdet: En bil med en ren och välvårdad interiör har ett högre återförsäljningsvärde. Investera i kemtvätt hos Carwash Järfälla för att maximera värdet på din bil inför en framtida försäljning.

  5. Förbättrar körupplevelsen: Njut av en behagligare körupplevelse i en bil med en fräsch och ren interiör. Vår kemtvätt ger inte bara ett rent utseende utan också en känsla av komfort och välbefinnande.

Välj Carwash Järfälla för professionell kemtvätt av bilklädsel och säten. Kontakta oss idag för att boka din behandling och ge din bil den omsorg den förtjänar!

Har du en fråga? 

Kontakta oss nedan